Prakawis kita - Haoxin Aluminuml Foil Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Nindakake bab sing dicokot beda, lan sing paling cara kita kaya!

Company kita

Company Pambuka: Shandong Haoxin Aluminium Foil Co., Ltd. dumunung ing Revolusioner Base Yimeng Mountain ing Provinsi Shandong, dumunung ing bank of Yihe ayu ing Yishui County, Yishui City. Perusahaan punika 80 kilometer saka Bandar Udara Internasional Linyi, 180 kilometer saka Qingdao Port, 100 kilometer saka Rizhao Port lan 180 kilometer saka Lianyungang Port. Iku 2 kilometer saka Changshen Expressway lan 1 kilometer saka 227 Provinsi Highway. Iku banget trep kanggo segara, tanah lan transportasi udhara. Shandong Haoxin Aluminium Foil Co., Ltd. punika perusahaan impor lan ekspor perdagangan profesional, utamané melu: foil rokok, alus packaging aluminium foil, kertu kertas aluminium foil, medicinal aluminium foil, aluminium foil kanggo masak pangan, kluwarga aluminium foil, etc ., lan nyedhiyani kedhaftar karo kualitas unggul lan kualitas stabil lan dhuwur tliti produk aluminium foil.
Peralatan produksi aluminium foil diekspor dening perusahaan wis diimpor saka Jerman, Italia lan negara liyane, lan diprodhuksi dening teknologi anjog ing ngarep lan luar negeri. Perusahaan wis kuwat wis dodolan, sawise-sales Bimbingan Teknis minangka tim marketing kanggo ngawula. "Tandha gelombang kanggo customer, kabeh kanggo customer" iku Yahoo konsisten kita. Spesialisasi lan marketization sing filsafat bisnis wong Haoxin tansah bakal kanggo. Shandong Haoxin njupuk kredit tulus minangka link ing, njupuk integritas, semangat, jujur ​​lan Sunshine minangka roh perusahaan. Kita wis banget produk aluminium foil global karo inovasi lan standarisasi, supplier solusi kang sesanti pembangunan paling kita, ngadeg ing titik wiwitan anyar, lan mbukak petualangan anyar. Shandong Haoxin bakal kerjo bareng karo kanca-kanca saka kabeh ndonya lan kerjo bareng karo industri foil aluminium, pindhah tangan ing tangan lan nggawe sesuk luwih.


Tampilan Online Chat!